Menu
Laden Evenementen

European Dialogue on Internet Governance

19-06-2019 - 20-06-2019

DINL-EZK

Wilt u als bedrijf, start-up, ambtenaar, student of onderzoeksinstelling meediscussiëren over onderwerpen rondom internet die iedereen raken en van andere landen leren? Kom dan op 19 en 20 juni 2019 naar EuroDIG (European Dialogue on Internet Governance) in Den Haag en debatteer mee!

EuroDIG

EuroDIG is een multistakeholder platform om verschillende zienswijzen over het internet en de governance (het beheer, beheersing, besturing, en regulering) daarvan uit te wisselen en van elkaar te leren. Het is geen conferentie, maar een dialoog door het hele jaar heen over politiek en digitalisering op Europees niveau, met als hoogtepunt een jaarlijks evenement. Een bottom-up benadering, waarbij best practices met elkaar gedeeld worden.

Tot en met 30 november heeft u de mogelijkheid om issues in te dienen die u graag tijdens het evenement wilt bespreken. U kunt een issue indienen via het online formulier. Aansluitend wordt op 15 januari in Den Haag het draft programma met allerlei stakeholders verder uitgewerkt. U bent van harte uitgenodigd om aan de bijeenkomst deel te nemen en uw mening in te brengen. De registratie voor de zogenaamde “Open Planning Meeting” gaat in november open. Houd voor meer informatie de website van NL IGF of EuroDIG in de gaten.

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Hanneke Israël (toon alles)

Gegevens

Begin:
19-06-2019
Einde:
20-06-2019
Evenement Tags:
Website:
https://www.eurodig.org/index.php?id=76
The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Hanneke Israël (toon alles)

 • Sociaal

  • Stichting DINLOp 25 maart nam het Europarlement de omstreden auteursrechten richtlijn aan. Wat gaan de uploadfilters en de linkta…
  • Stichting DINLNederland is een belangrijk internationaal knooppunt voor het internet. Dat is mede te danken aan de zeekabels die…
  • Stichting DINLHoe weet je of een cloud of IoT-apparaat goed genoeg is beveiligd om gevoelige gegevens op te slaan?…
 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

  Blijf op de hoogte

 • Contact

  Overgoo 13, 2266 JZ, Leidschendam, Nederland

  +31 70 762 1070

  info@dinl.nl