Laden Agenda

Fiber Vakdag Online Editie 2020

6 – 27 oktober 2020

Dit jaar anders dan anders: de Fiber Vakdag Online Editie 2020. Op 7 oktober 2020 zou de Fiber Carrier Association (FCA) de derde editie van de Fiber Vakdag organiseren. Vanwege de huidige omstandigheden en maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk om het live event te organiseren zoals zij dat voor ogen hadden. Daarom verplaatsen ze het hele event naar uw werkplek!
In oktober zorgen ze voor vier enerverende dinsdagen, waarop u in +/- 60 minuten bent bijgepraat over het laatste nieuws uit de sector. Op het programma staan de volgende thema’s centraal:

Samenwerken – 6 oktober 2020
Finance – 13 oktober 2020
Innovatie – 20 oktober 2020
Techniek – 27 oktober 2020

U kunt zich nu aanmelden om deel te nemen aan één of meerdere sessies.

Online editie 2020

Iedere dinsdag in oktober staat er een thema centraal. U maakt vanaf uw eigen werkplek kennis met de sprekers en u ontmoet waardevolle nieuwe contacten. In plaats van informatie vergaren via onze meeting place, zorgen ze voor interessante content of aanbiedingen op hun website. U kunt handige how to’s downloaden of blogs lezen van de sprekers. Tijdens een online sessie kunt u live vragen stellen via de chat en meedoen aan inhoudelijke polls. Per sessie zorgt de FCA voor een mix aan content variërend van: een gesprek, presentatie of korte video.

De FCA is druk bezig met de voorbereidingen en het vormgeven van het programma dat al is al gevuld met de eerste sprekers. Houd voor actuele updates de website en uw mail goed in de gaten!

Bent u er bij? Mis het niet en meld u nu aan!

Gegevens

Begin:
06-10-2020
Einde:
27-10-2020
Site:
https://www.fibervakdag.nl/

Organisator

Fiber Carrier Association
Site:
https://www.fibercarriers.nl/

Locatie

Online

Gerelateerde evenementen

De 25e editie van het ECP Jaarfestival vindt dit jaar plaats op donderdag 11 november in de Fokker Terminal in...
11 nov
2021
Dit jaar zal de Fiber Vakdag voor de vierde keer plaatsvinden en dat betekent dat ze er iets bijzonders van...
9 nov
2021
De One Conference is een internationale cybersecurityconferentie, waarbij toonaangevende sprekers inzichten en de laatste ontwikkelingen rondom cybersecurity delen. De conferentie...
28 sep
2021
Hoewel het lastig blijft om plannen voor evenementen te maken durft DCC het aan het einde van de zomervakantie aan:...
2 sep
2021