Laden Agenda

FIBER VAKDAG 2021

9 november 2021 8:00 — 18:00

Dit jaar zal de Fiber Vakdag voor de vierde keer plaatsvinden en dat betekent dat ze er iets bijzonders van gaan maken. U bent van harte uitgenodigd op 9 november 2021 in congrescentrum Bouw & Infra Park in Harderwijk.

FCA is volop bezig met het samenstellen van een interessant en gevarieerd programma, Omdat ze nog druk bezig zijn met het werven van sprekers, is uw input van harte welkom. Bent of kent u een interessante spreker voor de Fiber Vakdag of heeft u een onderwerp dat we niet onbelicht kunnen laten? Laat het hen weten! U kunt al uw suggesties achterlaten op het registratieformulier.

Naast het delen van kennis zijn er natuurlijk ook alle mogelijkheden om gezellig met elkaar bij te praten en te netwerken op het levendige beursplein. Markeer 9 november alvast in uw agenda! We kijken er in elk geval naar uit om u in Harderwijk in levende lijve te mogen ontmoeten!

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Datum:
09-11-2021
Tijd:
08:00 - 18:00
Site:
https://www.fibervakdag.nl/

Organisator

Fiber Carrier Association
Site:
https://www.fibercarriers.nl/

Locatie

Bouw & Infra Park
Ceintuurbaan 2
Harderwijk, 3847 LG Nederland
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

De 25e editie van het ECP Jaarfestival vindt dit jaar plaats op donderdag 11 november in de Fokker Terminal in...
11 nov
2021
De One Conference is een internationale cybersecurityconferentie, waarbij toonaangevende sprekers inzichten en de laatste ontwikkelingen rondom cybersecurity delen. De conferentie...
28 sep
2021
Hoewel het lastig blijft om plannen voor evenementen te maken durft DCC het aan het einde van de zomervakantie aan:...
2 sep
2021