Menu

FIT conference

Datum en locatie: 7 november 2017, Feijenoord stadion, Rotterdam

Nederland behoort tot de top van de wereld als het gaat om fysieke infrastructuur. Rotterdam, dit jaar de locatie van de FIT conference 2017, is hiervan misschien wel het meest sprekende voorbeeld. De fysieke infrastructuur van Rotterdam heeft in het verleden een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van deze metropool van Nederlandse bodem en zal dat blijven doen in de toekomst.

Your IT infrastructure FIT for the Future

Het vergelijk met IT infrastructuur is duidelijk. Voor bedrijven is de manier waarop zij omgaan met trends en ontwikkelingen als cloud, Bring Your Own, IOT, DevOps en digital transformation in belangrijke mate bepalend voor het succes van de organisatie in de toekomst. Dit stelt nieuwe eisen aan de IT infrastructuur. Om nieuwe technologische ontwikkelingen in te zetten voor jouw organisatie zul je tegelijkertijd ook je infrastructuur onder de loep moeten nemen. Is deze ‘FIT for the Future’?

Tijdens dit praktijkgerichte event leer je van vakgenoten hoe zij zijn omgegaan met deze en andere uitdagingen. Hoe hebben zij ervoor gezorgd dat hun IT infrastructuur klaar is voor de toekomst.

DINL directeur Michiel Steltman zal tijdens dit congres als dagvoorzitter optreden.

Meer informatie en registreren.

 • Sociaal

 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

  Blijf op de hoogte

 • Contact

  Overgoo 13, Leidschendam, Nederland

  +31 70 762 1070

  info@dinl.nl