Laden Agenda

International Cybersecurity Forum

28 – 30 januari 2020

Van 28 tot en met 30 januari 2020 vindt het International Cybersecurity Forum plaats. Het thema van dit jaar: de mens centraal stellen in cyberveiligheid. Wat als gebruikers niet alleen een bedreiging zouden zijn, maar ook een van de antwoorden op de uitdagingen die cyberveiligheid met zich meebrengt?

Het doel is zeker niet om tegen de mens en technologie in te gaan! Integendeel, het doel is om beide optimaal te benutten: enerzijds zullen gebruikers die zich bewust zijn geworden van de noodzaak om de veiligheidsregels niet systematisch te omzeilen, maar anderzijds zullen meer ‘empathische’ technologieën zich beter aanpassen aan de behoeften van de gebruikers en meer nadruk leggen op gegevensbeveiliging, zo dicht mogelijk bij de gebruikers.

Wat is het International Cybersecurity Forum (ICF)

Het International Cybersecurity Forum (ICF) is uitgegroeid tot het belangrijkste Europese evenement op het gebied van cybersecurity en digitaal vertrouwen. Aan de ene kant bestaat dit evenement uit een forum ter bevordering van reflectie en uitwisseling tussen het Europese ecosysteem voor cyberveiligheid en aan de andere kant bestaat het evenement uit een beurs voor kopers en leveranciers van cybersecurityoplossingen. Zij kunnen elkaar hier ontmoeten en netwerken.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor een overzicht van andere events in de sector

Gegevens

Begin:
28-01-2020
Einde:
30-01-2020
Site:
forum-fic.com/en/home.htm

Organisator

La Gendarmerie Nationale and CEIS

Locatie

Lille Grand Palais
1 boulevard des Cités Unies
Lille - Euralille, 59777 Frankrijk
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

De 25e editie van het ECP Jaarfestival vindt dit jaar plaats op donderdag 11 november in de Fokker Terminal in...
11 nov
2021
Dit jaar zal de Fiber Vakdag voor de vierde keer plaatsvinden en dat betekent dat ze er iets bijzonders van...
9 nov
2021
De One Conference is een internationale cybersecurityconferentie, waarbij toonaangevende sprekers inzichten en de laatste ontwikkelingen rondom cybersecurity delen. De conferentie...
28 sep
2021
Hoewel het lastig blijft om plannen voor evenementen te maken durft DCC het aan het einde van de zomervakantie aan:...
2 sep
2021