Laden Agenda

Kerstborrel

19 december 2019 13:00 — 20:00

DHPA en ISPConnect organiseren voor het derde jaar op rij een gezamenlijke kerstborrel om het jaar af te sluiten. Mede dankzij Veeam kunnen zij ook dit jaar weer iedereen uit de sector uitnodigen om terug te blikken op 2019 en vooruit te blikken op 2020. De gezamenlijke kerstborrel wordt georganiseerd bij Down Under in Nieuwegein.

Voorafgaand aan deze kerstborrel organiseren zowel DHPA als ISPConnect een besloten bijeenkomst voor de eigen deelnemers en leden. Zie hieronder voor meer informatie over deze bijeenkomsten en aan welke voorwaarden je moet voldoen om deze bijeenkomsten bij te wonen. De kerstborrel is voor iedereen toegankelijk.

DHPA Netwerkbijeenkomst ‘markt & strategie’

Voorafgaand aan de kerstborrel organiseert DHPA de vierde netwerkbijeenkomst van het jaar, met het inmiddels traditionele thema ‘markt & strategie’. Tijdens de bijeenkomst presenteert Pim Bilderbeek, van onderzoekspartner The METISfiles, de nieuwste resultaten uit de marktverkenning. En dat is nog niet alles: we hebben natuurlijk nog meer inspirerende onderdelen.

  • Let op: de DHPA netwerkbijeenkomst is alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers en leden van ISPConnect die bij de ALV aanwezig waren, of op uitnodiging van directie of bestuur van DHPA. Wie niet aan één van deze voorwaarden voldoet kan de toegang tot de bijeenkomst worden ontzegd.

ISPConnect Algemene Leden Vergadering (ALV)

ISPConnect organiseert voorafgaand aan de kerstborrel een Algemene ledenvergadering.

  • Let op: de algemene ledenvergadering van ISPConnect is alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect. Wie niet aan deze voorwaarde voldoet kan de toegang worden ontzegd.

Voorlopig programma:

  • 13:00 – 14:30 uur – Algemene ledenvergadering ISPConnect (alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect)
  • 14:30 – 17:00 uur – DHPA Netwerkbijeenkomst ‘markt & strategie’ (alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers, leden van ISPConnect die de ALV bijwoonden of op uitnodiging)
  • 17:00 – 20:00 uur – Kerstborrel (toegankelijk voor iedereen)

LET OP!

Leden van ISPConnect kunnen er voor kiezen om na de Algemene ledenvergadering bij de DHPA netwerkbijeenkomst aan te sluiten. Geef je voorkeur duidelijk aan bij het selecteren van je ticket.

Meer informatie en aanmelden

Organisator

DHPA | Trusted Cloud Experts
Site:
https://dhpa.nl

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1
Nieuwegein, 3439 ZZ Nederland
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

Congres digitale overheid
iBestuur, Dutch Datacenter Association (DDA) en de stichting Digitale infrastructuur Nederland organiseren op donderdag 10 maart 2022 een congres over...
10 maa
2022
Congres digitale overheid
Nederland heeft een heldere visie op de Nederlandse digitale infrastructuur nodig. Daarom gaan we in het najaar met elkaar om...
20 jan
2022
Internet Governance Forum 2021
Van 6 t/m 10 december vindt de zestiende Internet Governance Forum (IGF) plaats. Stakeholders uit meer dan 130 landen zullen...
6 dec
2021
Congres digitale overheid
Nederland heeft een heldere visie op de Nederlandse digitale infrastructuur nodig. Daarom gaan we in het najaar met elkaar om...
25 nov
2021
De 25e editie van het ECP Jaarfestival vindt dit jaar plaats op donderdag 11 november in de Fokker Terminal in...
11 nov
2021
Dit jaar zal de Fiber Vakdag voor de vierde keer plaatsvinden en dat betekent dat ze er iets bijzonders van...
9 nov
2021