Laden Agenda

Kerstborrel

19 december 2019 13:00 — 20:00

DHPA en ISPConnect organiseren voor het derde jaar op rij een gezamenlijke kerstborrel om het jaar af te sluiten. Mede dankzij Veeam kunnen zij ook dit jaar weer iedereen uit de sector uitnodigen om terug te blikken op 2019 en vooruit te blikken op 2020. De gezamenlijke kerstborrel wordt georganiseerd bij Down Under in Nieuwegein.

Voorafgaand aan deze kerstborrel organiseren zowel DHPA als ISPConnect een besloten bijeenkomst voor de eigen deelnemers en leden. Zie hieronder voor meer informatie over deze bijeenkomsten en aan welke voorwaarden je moet voldoen om deze bijeenkomsten bij te wonen. De kerstborrel is voor iedereen toegankelijk.

DHPA Netwerkbijeenkomst ‘markt & strategie’

Voorafgaand aan de kerstborrel organiseert DHPA de vierde netwerkbijeenkomst van het jaar, met het inmiddels traditionele thema ‘markt & strategie’. Tijdens de bijeenkomst presenteert Pim Bilderbeek, van onderzoekspartner The METISfiles, de nieuwste resultaten uit de marktverkenning. En dat is nog niet alles: we hebben natuurlijk nog meer inspirerende onderdelen.

  • Let op: de DHPA netwerkbijeenkomst is alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers en leden van ISPConnect die bij de ALV aanwezig waren, of op uitnodiging van directie of bestuur van DHPA. Wie niet aan één van deze voorwaarden voldoet kan de toegang tot de bijeenkomst worden ontzegd.

ISPConnect Algemene Leden Vergadering (ALV)

ISPConnect organiseert voorafgaand aan de kerstborrel een Algemene ledenvergadering.

  • Let op: de algemene ledenvergadering van ISPConnect is alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect. Wie niet aan deze voorwaarde voldoet kan de toegang worden ontzegd.

Voorlopig programma:

  • 13:00 – 14:30 uur – Algemene ledenvergadering ISPConnect (alleen toegankelijk voor leden van ISPConnect)
  • 14:30 – 17:00 uur – DHPA Netwerkbijeenkomst ‘markt & strategie’ (alleen toegankelijk voor DHPA deelnemers, leden van ISPConnect die de ALV bijwoonden of op uitnodiging)
  • 17:00 – 20:00 uur – Kerstborrel (toegankelijk voor iedereen)

LET OP!

Leden van ISPConnect kunnen er voor kiezen om na de Algemene ledenvergadering bij de DHPA netwerkbijeenkomst aan te sluiten. Geef je voorkeur duidelijk aan bij het selecteren van je ticket.

Meer informatie en aanmelden

Organisator

DHPA | Trusted Cloud Experts
Site:
https://dhpa.nl

Locatie

Down Under
Ravensewetering 1
Nieuwegein, 3439 ZZ Nederland
+ Google Maps

Gerelateerde evenementen

More-IP 2021
Het 10e MORE-IP evenement vindt plaats op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 in Amsterdam. Het jaarlijkse event brengt...
26 mei
2021
Op 9 februari is het weer Safer Internet Day! Op deze dag vragen we in meer dan 100 landen wereldwijd aandacht...
9 feb
2021
Nederland Digitaal
Het belang van digitalisering is tijdens de coronacrisis nog eens duidelijk geworden. Voor onze economie, voor het uitvoeren van publieke...
8 feb
2021
Noteer 28 januari 2021 in uw agenda! Voor de vierde keer organiseren ECP | Platform voor de Informatiesamenleving en Privacy...
28 jan
2021
Datacenter Restwarmte & Innovatie congres
Save te date: De jaarlijkse strategie- & netwerktop over trends en investeringen in digitale infrastructuur komt naar uw scherm in...
21 jan
2021