Laden Agenda

Lanceringsfeest nieuwe fusieorganisatie tussen ISPConnect en DHPA

10 december 2020 17:00 — 20:00

Op 10 december tussen 17.00 en 20.00 uur lanceren DHPA en ISPConnect de nieuwe vereniging die voortvloeit uit de fusie tussen beide brancheorganisaties. Ze willen alle vertegenwoordigers uit de Nederlandse internet-, cloud- en hostingsector vragen hiervoor tijd in de agenda te reserveren.

De afgelopen maanden hebben ze achter de schermen met z’n allen ontzettend veel werk verzet om deze fusie mogelijk te maken. Er is een nieuwe naam, een nieuw logo, een nieuwe huisstijl, een nieuwe kalender met activiteiten en – last but not least – ontzettend veel zin om de belangen van alle vertegenwoordigers in hun sector nog beter te bedienen.

U bent van harte uitgenodigd! 

In verband met de huidige coronacrisis is het helaas niet mogelijk om één groot feest op één locatie voor onze gehele sector te geven. Maar binnen de richtlijnen van het RIVM willen we toch een feestelijke invulling aan de lancering geven. Daarom lanceren ze een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kunt u meedoen aan de feestelijkheden.

Meld u aan!

Het programma

Tijdens het lanceringsfeest bieden DHPA en ISPConnect een hybride programma: zowel vanuit huis als op locatie kunt u meedoen aan de feestelijkheden.

Via de online pubquiz zijn leuke prijzen te winnen en tussendoor kunt u kijken en luisteren naar toonaangevende sprekers die hun visie op onze sector delen. Daarnaast organiseren ze op zeven verschillende locaties in het land kleine bijeenkomsten, waar de bezoekers op veilige afstand van elkaar het glas kunnen heffen. De zeven locaties gaan via videostreams met elkaar verbinden, zodat alle bezoekers in het land elkaar toch nog kunnen zien.

Natuurlijk hebben we te maken met de actualiteiten en de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Het is dus mogelijk dat het aantal mensen dat mag samenkomen nog verder wordt beperkt. In dat geval is het mogelijk dat er wordt besloten om het programma geheel online te doen. Ook in het geval van alleen een online event zal de gezelligheid er niet minder om zijn. Het definitieve programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Bent u erbij?

Via het online formulier kunt u aangeven in welke plaats (Alkmaar, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Groningen, Rotterdam of Utrecht) u aanwezig wilt zijn. De exacte locaties zullen we later bekend maken. Iedereen die het online formulier invult en adresgegevens doorgeeft, ontvangt later een leuk cadeautje via de post.

Organisator

DHPA | Trusted Cloud Experts
Site:
https://dhpa.nl

Locatie

Online

Gerelateerde evenementen

More-IP 2021
Het 10e MORE-IP evenement vindt plaats op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021 in Amsterdam. Het jaarlijkse event brengt...
26 mei
2021
Op verzoek van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat  Als een organisatie in een B2B-relatie schade lijdt door digitale...
18 feb
2021
Op 9 februari is het weer Safer Internet Day! Op deze dag vragen we in meer dan 100 landen wereldwijd aandacht...
9 feb
2021
Nederland Digitaal
Het belang van digitalisering is tijdens de coronacrisis nog eens duidelijk geworden. Voor onze economie, voor het uitvoeren van publieke...
8 feb
2021
Noteer 28 januari 2021 in uw agenda! Voor de vierde keer organiseren ECP | Platform voor de Informatiesamenleving en Privacy...
28 jan
2021