Menu

UK trade mission: data centres in the Netherlands

Datum en locatie: 6 & 7 december 2017, Den Haag en meerdere locaties in Nederland.

De Dutch Data Centre Association organiseert – in samenwerking met de Department for International Trade (DIT) – de eerste handelsmissie om innovatieve, in de UK gevestigde bedrijven in contact te brengen met de Nederlandse datacenter industrie.

De digitale sector presteert beter dan ieder ander segment en is de motor van de digitale economie. Als we hier verder op inzoomen, zien we dat alle online activiteiten plaatsvinden in datacenters. In 2015 resulteerde dit in een bijdrage van €1 miljard aan het BNP en verwacht wordt dat dit getal alleen nog maar zal groeien de aankomende jaren. Daarnaast is inmiddels 20% van de Foreign Direct Investments (FDI) gerelateerd aan de datacenter en cloud industrie.

Veelbelovende resultaten, wat veel kansen biedt om verder te innoveren in de datacenter branche. Met de handelsmissie slaan DDA en DIT de handen ineen om de Nederlandse datacenter markt in contact te brengen met Britse voorlopers in innovatie. Een gouden kans voor alle datacenters van de toekomst.

Programma
De handelsmissie vindt plaats in de eerste week van december en bestaat uit een tweedaags programma:

 • 6/12: een seminar in de residentie van de Ambassade
 • 7/12: een bezoek aan deelnemende datacenters

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie en deelname kunt u contact opnemen met ons door een email te sturen naar info[at]dutchdatacenters.nl of door te bellen naar 020 3037860.

 • Sociaal

 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

  Blijf op de hoogte

 • Contact

  Overgoo 13, Leidschendam, Nederland

  +31 70 762 1070

  info@dinl.nl