Menu

Websummit Lissabon

Datum en locatie: 6 t/m 9 november 2017, Lissabon, Portugal

Digital Gateway to Europe organiseert samen met o.a. Handelsroute.nl een reis naar het Websummit in Lissabon. Het eerste jaar van de Websummit waren er ongeveer 500 bezoekers uit Dublin en omgeving en de sprekers waren voornamelijk lokale mensen uit het Ierse bedrijfsleven. De sprekers zijn op het event zijn ieder jaar indrukwekkend. Iedereen die ook maar iets betekent op het gebied van internet technologie is aanwezig. En wellicht belangrijker: iedereen is benaderbaar.

Vorig jaar is de WebSummit verhuisd naar het mooie Portugal en konden ondernemers genietend van een prachtige Indian Summer tot zaken komen op de beursvloer of tijdens een van de vele events en side events.

Nederland is prima vertegenwoordigd op de Summit, bijna 900 Nederlanders bezochten het event, variërend van Startups, coaches, investeerders, C-level, self made (wo)man. Het is tech galore!

Maar soms voel je je in de massa wat verloren, zoek je als first timer wat structuur of wil je gewoon matchmaking support. Daarom ook in 2017 een handelsmissie naar Websummit. Met netwerkevents, gezamenlijke bedrijfsbezoeken en matchmaking. Er wordt van alles voor je geregeld zodat jij je kan concentreren op het vinden van het juiste contact om jouw deal van de toekomst te kunnen sluiten.

Meer informatie en aanmelden

 • Sociaal

 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

  Blijf op de hoogte

 • Contact

  Overgoo 13, Leidschendam, Nederland

  +31 70 762 1070

  info@dinl.nl