Menu

Cloud IT Academy

Cloud IT Academy

De snel groeiende hosting en cloud industrie heeft nu en in de toekomst uitdagende banen voor gespecialiseerde IT-professionals. Stichting IT Cloud Academy is opgericht om jong talent voor te lichten over deze sector en hen te begeleiden om op hoog niveau te gaan werken. Deze stichting is een initiatief van DINL, DHPA, ISPConnect en vele high tech cloudbedrijven in diverse regio’s.

HBO opleiding System Network & Cloud Engineering
Cloud IT Academy heeft samen met Hogeschool Utrecht de vierjarige duale HBO opleiding System Network & Cloud Engineering ontwikkeld. Een opleiding die naadloos aansluit bij de eisen van werkgevers en de beroepspraktijk. De eerste lichting is gestart in september 2018.

System Network Cloud Engineering is een duale opleiding. Studenten volgen 60 dagen per schooljaar college en werken de rest van de week bij een bedrijf in de cloud industrie. In het eerste jaar met een stagevergoeding, maar daarna als medewerker met een arbeidscontract en een salaris. Wordt een studiejaar succesvol afgerond, dan krijgen ze hun studiekosten van de werkgever betaald.

Duurzaam commitment
Het enthousiasme is groot, zowel bij de deelnemende bedrijven als bij studenten die elkaar via speeddates en vele andere wervingsactiviteiten leren kennen.

Bedrijven en studenten committeren zich echt aan elkaar. De student kan rekenen op innovatief, zeer praktijkgericht toponderwijs dat z’n weerga in ons land niet kent. Bovendien zijn studenten na afstuderen verzekerd van een baan. Bedrijven investeren optimaal in goed opgeleide specialisten die ze na vier jaar door en door kennen en graag aan ze willen binden.

Wie interesse heeft in de Cloud IT Academy kan meer informatie vinden op de website.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

Blijf op de hoogte

  • Contact

    Maanweg 174, 2516 AB, Den Haag, Nederland

    +31 70 762 1070

    info@dinl.nl