Dutch Startup Association en DINL gaan partnership aan

De Dutch Startup Association en DINL gaan vanaf vandaag samenwerken aan een sterker startup-ecosysteem en een betere digitale infrastructuur.

DSA-voorzitter Lucien Burm: “DINL is een sterk voorstander van meer en betere innovatie. Hun stem wordt alom gerespecteerd door beleidsmakers. We zien een duidelijk voordeel voor onze leden om hun krachten te bundelen.” DINL benadrukt het belang van een open, betrouwbaar en veilig internet, en streeft naar de beste digitale infrastructuur als basis van de moderne digitale economie.

Met hun voortdurende inzet om nieuwe concepten te verbeteren en het streven naar innovatie zijn startups een essentieel onderdeel van de digitale economie.
Omdat we beide met deze ambitieuze nieuwe concepten omgaan en streven naar modernisering, onderschrijft DINL de positieve boodschap van DSA.

 

Zoeken
Related
event
Hoewel het lastig blijft om plannen voor evenementen te maken durft DCC het aan het einde van de zomervakantie aan:...
nieuws
cloud
Er zijn zorgen over onze digitale autonomie, over de afhankelijkheid van technologie en het verlies van zeggenschap over onze data...
nieuws
Vitale infrastructuur
Nederland staat bekend om zijn snelle internetverbindingen, maar is daardoor ook aantrekkelijk voor internationale cybercriminelen. De gevolgen van hun criminele...