ISPConnect en NBIP genomineerd voor RegiStar Award

Niet minder dan twee van de bij DINL aangesloten organisaties zijn genomineerd voor een RegiStar Award in de categorie .NL supporter. We feliciteren zowel ISPConnect als de Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP) met hun nominatie.

De RegiStar Awards worden ieder jaar uitgereikt door de Vereniging van Registars (VvR) tijdens de Dag van de Domeinnaam. De .NL supporter award wordt toegekend aan een organisatie of persoon die zelf geen registrar is, maar wel veel betekent voor registrars, de VvR, het internet in Nederland en daarbuiten of het .nl domein.

ISPConnect is genomineerd als .NL supporter vanwege de waarde die de branche organisatie levert voor zijn achterban en met name de inspanningen van ISPConnect om de hostingsector te helpen met de AVG.

De Nationale anti-DDoS Wasstraat (NaWas) van NBIP is genomineerd vanwege de non profit oplossing tegen DDoS-aanvallen, een probleem dat voor veel schade zorgt, zowel financieel als voor reputaties.

Help ISPConnect of NBIP aan een felbegeerde RegiStar Award en breng uw stem uit! Vergeet ook niet om u aan te melden voor de Dag van de Domeinnaam via deze link.

 

Zoeken
Related
nieuws
DINL oktober
Met DINL Update doe ik verslag van mijn recente activiteiten en ander nieuws. Daarmee blijf je als achterban op de...
nieuws
Uitnodiging-2
Op 22 november vindt in perscentrum Nieuwspoort het Nationale Debat over Digitalisering plaats.
nieuws
digitale-sector
Met DINL Update doe ik verslag van mijn recente activiteiten en ander nieuws. Daarmee blijf je als achterban op de...