Michiel Steltman spreekt op online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’

Op 5 november 2020 organiseert Agentschap Telecom voor het derde jaar op rij het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid. In verband met de coronacrisis zal het symposium dit jaar geheel online plaatsvinden. Michiel Steltman is namens DINL en ECP een van de gasten. Bekijk hieronder de introductie van Michiel Steltman.

Het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ behandelt de digitale kansen en risico’s voor organisaties en bedrijfsleven. Voorbeelden uit de glastuinbouw zullen tijdens dit symposium centraal staan. Vanzelfsprekend zijn de voorbeelden uit de glastuinbouw ook toepasbaar op andere branches.

Bas van Werven, bij het grote publiek bekend als presentator van BNR Nieuwsradio, ontvangt een aantal gasten die inspirerende verhalen vertellen en handige tips geven. Michiel Steltman zal namens de NBIP en ECP zijn visie geven. Verdere gasten zijn André van der Linden van Royal FloraHolland en Erik Persoon van Forever Plants. Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom, zullen het symposium inleiden.

Het symposium richt zich onder meer op managers en senior specialisten actief op het gebied van telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, procesautomatisering en ICT. Ook adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit, brancheorganisaties, en telecom- en ICT-dienstverleners behoren tot de doelgroep van dit symposium.

Deelname aan het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ is geheel gratis. Via het aanmeldformulier op de site van het Agentschap Telecom kunt u zich registreren.

 

 

Zoeken
Related
event
Hoewel het lastig blijft om plannen voor evenementen te maken durft DCC het aan het einde van de zomervakantie aan:...
event
EuroDIG 2020
EuroDIG is het Europese platform waar verschillende stakeholders van het internet bijeenkomen om kennis en best practices over het internet...
nieuws
DINL_EU
European Data and Cloud Association, een organisatie die een Europese cloud-infrastructuur probeert te creëren, heeft vorige maand 212 nieuwe leden...