Michiel Steltman spreekt op online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’

Op 5 november 2020 organiseert Agentschap Telecom voor het derde jaar op rij het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid. In verband met de coronacrisis zal het symposium dit jaar geheel online plaatsvinden. Michiel Steltman is namens DINL en ECP een van de gasten. Bekijk hieronder de introductie van Michiel Steltman.

Het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ behandelt de digitale kansen en risico’s voor organisaties en bedrijfsleven. Voorbeelden uit de glastuinbouw zullen tijdens dit symposium centraal staan. Vanzelfsprekend zijn de voorbeelden uit de glastuinbouw ook toepasbaar op andere branches.

Bas van Werven, bij het grote publiek bekend als presentator van BNR Nieuwsradio, ontvangt een aantal gasten die inspirerende verhalen vertellen en handige tips geven. Michiel Steltman zal namens de NBIP en ECP zijn visie geven. Verdere gasten zijn André van der Linden van Royal FloraHolland en Erik Persoon van Forever Plants. Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom, zullen het symposium inleiden.

Het symposium richt zich onder meer op managers en senior specialisten actief op het gebied van telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, procesautomatisering en ICT. Ook adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit, brancheorganisaties, en telecom- en ICT-dienstverleners behoren tot de doelgroep van dit symposium.

Deelname aan het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ is geheel gratis. Via het aanmeldformulier op de site van het Agentschap Telecom kunt u zich registreren.

 

 

Zoeken
Related
nieuws
Deltawerken
In een interview met Computer Weekly vertelt Michiel Steltman, directeur van stichting DINL, waarom de Nederlandse economie gevaar loopt door...
nieuws
Gezamenlijke reactie op de Kamerbrief “Hoofdlijnen beleid voor Digitalisering”
Excellenties, Wij hebben met grote belangstelling kennis genomen van uw Kamerbrief “Hoofdlijnen beleid voor digitalisering”, en willen onze reactie op...
event
Congres digitale overheid
iBestuur, Dutch Datacenter Association (DDA) en de stichting Digitale infrastructuur Nederland organiseren op donderdag 10 maart 2022 een congres over...