Michiel Steltman spreekt op online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’

Op 5 november 2020 organiseert Agentschap Telecom voor het derde jaar op rij het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid. In verband met de coronacrisis zal het symposium dit jaar geheel online plaatsvinden. Michiel Steltman is namens DINL en ECP een van de gasten. Bekijk hieronder de introductie van Michiel Steltman.

Het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ behandelt de digitale kansen en risico’s voor organisaties en bedrijfsleven. Voorbeelden uit de glastuinbouw zullen tijdens dit symposium centraal staan. Vanzelfsprekend zijn de voorbeelden uit de glastuinbouw ook toepasbaar op andere branches.

Bas van Werven, bij het grote publiek bekend als presentator van BNR Nieuwsradio, ontvangt een aantal gasten die inspirerende verhalen vertellen en handige tips geven. Michiel Steltman zal namens de NBIP en ECP zijn visie geven. Verdere gasten zijn André van der Linden van Royal FloraHolland en Erik Persoon van Forever Plants. Michel van Eeten, professor Technische Bestuurskunde aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom, zullen het symposium inleiden.

Het symposium richt zich onder meer op managers en senior specialisten actief op het gebied van telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, procesautomatisering en ICT. Ook adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit, brancheorganisaties, en telecom- en ICT-dienstverleners behoren tot de doelgroep van dit symposium.

Deelname aan het online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’ is geheel gratis. Via het aanmeldformulier op de site van het Agentschap Telecom kunt u zich registreren.

 

 

Zoeken
Related
nieuws
Schermafbeelding 2023-09-13 om 14.35.50
In november gaat Nederland naar de stembus in een periode waarin er grote maatschappelijke vraagstukken aan de orde zijn. Bestaande...
nieuws
In aanloop naar Prinsjesdag roepen vertegenwoordigers van de digitale infrastructuur sector het kabinet op tot de realisatie van een ‘Nieuwe...
nieuws
Stichting DINL heeft samen met de Vereniging van Registrars gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te reageren op de Interconsultatie over...