Stichting DINL nodigt u uit voor London Digital 2016

De Nederlandse digitale infrastructuur markt is misschien volwassen, over de grenzen is er nog genoeg te doen voor bedrijven in de hosting, security en dataopslag. Om de huidige Nederlandse koplopersrol maximaal te benutten, wordt daarom op initiatief van Stichting DINL van 13 t/m 15 april Londen bezocht met medewerking van handelsroute.nl.

Londen is een van de belangrijkste globale financiële centra en heeft de hoogste concentratie Fintech bedrijven in de wereld. Ook beschikt deze stad over ’s werelds grootste internationale luchthaven en heeft Groot Londen bijna net zoveel inwoners als Nederland.

Met een waarde van 27 miljard dollar is London’s ICT markt de grootste in Europa. De Britse overheid investeert sterk in deze sector en heeft 1,7 miljard pond beschikbaar gesteld voor het Broadband Delivery UK programma om zo supersnel broadband (24Mbps+) services in 95% van het land mogelijk te maken in 2017/18.

Daarnaast zijn er allerlei tech hotspots en platformen om talent, kennis en infrastructuur beter te clusteren, zoals Londen’s Tech City UK met meer dan 1,300 technologiebedrijven.

Genoeg aanknopingspunten om deze markt nader te bekijken en gezamenlijk op zoek te gaan naar kansen voor de Nederlandse digitale sector.

De missie zal inhoudelijk bestaan uit:

  • Het ter plaatse opbouwen van marktkennis;

  • Uitbreiden van uw lokale netwerk;

  • Het bezoeken van beurzen en bedrijven.

De reis staat open voor leden en niet-leden van DINL. We moedigen geïnteresseerden van harte aan om mee te gaan op deze unieke missie.

Programma 
Prijs en registratie
Direct naar het registratieformulier

Zoeken
Related
nieuws
Koning spreekt online over impact coronapandemie op de digitale infrastructuur
Den Haag, 20 januari 2021 | Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagmiddag 20 januari online gesproken met vertegenwoordigers van bedrijven...
nieuws
Mona Keijzer
Vorige week schreef staatssecretaris Mona Keijzer in een brief aan de Tweede Kamer over de rol die overheid wil spelen...
nieuws
Michiel Steltman spreekt op online symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’
Op 5 november 2020 organiseert Agentschap Telecom voor het derde jaar op rij het symposium ‘Opstap naar weerbaarheid. In verband...