Stichting DINL nodigt u uit voor London Digital 2016

De Nederlandse digitale infrastructuur markt is misschien volwassen, over de grenzen is er nog genoeg te doen voor bedrijven in de hosting, security en dataopslag. Om de huidige Nederlandse koplopersrol maximaal te benutten, wordt daarom op initiatief van Stichting DINL van 13 t/m 15 april Londen bezocht met medewerking van handelsroute.nl.

Londen is een van de belangrijkste globale financiële centra en heeft de hoogste concentratie Fintech bedrijven in de wereld. Ook beschikt deze stad over ’s werelds grootste internationale luchthaven en heeft Groot Londen bijna net zoveel inwoners als Nederland.

Met een waarde van 27 miljard dollar is London’s ICT markt de grootste in Europa. De Britse overheid investeert sterk in deze sector en heeft 1,7 miljard pond beschikbaar gesteld voor het Broadband Delivery UK programma om zo supersnel broadband (24Mbps+) services in 95% van het land mogelijk te maken in 2017/18.

Daarnaast zijn er allerlei tech hotspots en platformen om talent, kennis en infrastructuur beter te clusteren, zoals Londen’s Tech City UK met meer dan 1,300 technologiebedrijven.

Genoeg aanknopingspunten om deze markt nader te bekijken en gezamenlijk op zoek te gaan naar kansen voor de Nederlandse digitale sector.

De missie zal inhoudelijk bestaan uit:

  • Het ter plaatse opbouwen van marktkennis;

  • Uitbreiden van uw lokale netwerk;

  • Het bezoeken van beurzen en bedrijven.

De reis staat open voor leden en niet-leden van DINL. We moedigen geïnteresseerden van harte aan om mee te gaan op deze unieke missie.

Programma 
Prijs en registratie
Direct naar het registratieformulier

Zoeken
Related
event
EuroDIG 2020
EuroDIG is het Europese platform waar verschillende stakeholders van het internet bijeenkomen om kennis en best practices over het internet...
nieuws
DINL_EU
European Data and Cloud Association, een organisatie die een Europese cloud-infrastructuur probeert te creëren, heeft vorige maand 212 nieuwe leden...
nieuws
Martijn Niessen van Ynvolve
Ynvolve is al sinds 2006 actief als system integrator voor Managed Services Providers (MSP’s) in meerdere Europese landen en voor...