Menu

Over Stichting Digitale Infrastructuur Nederland

Stichting Digitale Infrastructuur Nederland (DINL) zet zich in voor een stevige ontwikkeling van Nederland als knooppunt in de internationale digitale infrastructuur. We lopen met onze digitale economie voorop en de sector heeft nog veel potentie. De digitale online sector is aan het uitgroeien is tot de derde mainport van Nederland.

DINL vertegenwoordigt de partijen die de faciliteiten voor de digitale economie leveren: datacenters, hostingpartijen, Internet Service Providers, AMS-IX en SURFnet. De organisatie zet Nederland als internationaal digitaal knooppunt op de kaart, maakt overheden, bedrijven en burgers wegwijs in de digitale economie en laat zien wat de kansen zijn om de positie van de derde mainport te versterken.

Dat doet het via vier programma’s:

DINL is neutraal en non-discriminatoir: een open digitale markt waarin alle spelers gelijk behandeld worden, is in al het handelen het uitgangspunt. Vrij, open en veilig internet is de basis.

Het bestuur van Stichting DINL wordt benoemd door de deelnemers. Alle deelnemers zijn op dit moment vertegenwoordigd in het bestuur. De dagelijkse activiteiten worden uitgevoerd door team DINL, dat onder leiding staat van Michiel Steltman (directeur).

 • Sociaal

 • Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van onze activiteiten.

  Blijf op de hoogte

 • Contact

  Overgoo 13, Leidschendam, Nederland

  +31 70 762 1070

  info@dinl.nl