Laden Agenda

The Next Web 2019

9 – 10 mei 2019

Technologie ontwikkelt zich snel en roept vragen op over de komende tien jaar. Op The Next Web (TNW)-conferentie komen mensen samen om de toekomst te voorspellen, te bespreken en te bedenken. Op dit tweedaagse festival zijn toonaangevende sprekers, paneldiscussies en workshops te zien. Onderwerpen variëren van kunstmatige intelligentie tot blokketen en alles daartussenin.

Over The Next Web
Er is een grote en groeiende groep mensen die zich in het bijzonder voor technologie interesseert. Dit noemt The Next Web (TNW) generatie T. Hun behoefte aan informatie, data en persoonlijke connecties neemt toe. TNW is een toekomstbestendig technologie-mediabedrijf dat zich richt op deze generatieoverschrijdende groep en hen helpt het maximale uit technologie te halen door hen te informeren door middel van opmerkelijke verhalen en inzichten, en door hen samen te brengen door middel van bijzondere gebeurtenissen en werkruimtes.

Meer informatie en aanmelden

Gegevens

Begin:
09-05-2019
Einde:
10-05-2019
Site:
https://thenextweb.com/conference/

Locatie

NSDM campus, Amsterdam

Organisator

The Next Web
Site:
https://thenextweb.com/

Gerelateerde evenementen

De 25e editie van het ECP Jaarfestival vindt dit jaar plaats op donderdag 11 november in de Fokker Terminal in...
11 nov
2021
Dit jaar zal de Fiber Vakdag voor de vijfde keer plaatsvinden en dat betekent dat ze er iets bijzonders van...
9 nov
2021
De One Conference is een internationale cybersecurityconferentie, waarbij toonaangevende sprekers inzichten en de laatste ontwikkelingen rondom cybersecurity delen. De conferentie...
28 sep
2021
Hoewel het lastig blijft om plannen voor evenementen te maken durft DCC het aan het einde van de zomervakantie aan:...
2 sep
2021